Iga Swiatek, surprinsă când a fost întrebată de meciul cu Halep! Ce a putut spune despre partida din optimi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
swiatek

Iga Swiatek (17 WTA) nu ştia că Simona Halep va fi următoarea ei adversară la primul turneu de Grand Slam al anului.

La interviul dat pe teren imediat după victoria, scor 6-4, 6-3, cu Fiona Ferro din turul 3 de la Australian Open, Iga Swiatek s-a dat de gol că nu ştia sigur că o va întâlni pe sportiva noastră în optimi. Asta în condiţiile în care Simonei obţinuse califcarea în optimi cu mai bine de oră înainte ca Iga să intre pe teren.

"Sunt emoţionată, le mulţumesc tuturor fanilor care au stat până atât de târziu", şi-a început Swiatek discursul, pentru ca apoi să fie chestionată de adversara din turul următor. Jucătoarea de 19 ani a întrebat candid  "Este Simona?" şi, după ce i s-a confirmat, a avut puterea să glumească "Sper să joc mai mult decât am făcut-o în ultimele două meciuri. Aştept această partidă"

Bilanţul întâlnirilor directe Halep - Swiatek este egal, 1-1. În octombrie 2020, în optimile de finală de la Roland Garros, Iga Swiatek a produs o mare surpriză reuşind să o elimine pe Simona Halep, după un meci fără istoric, scor 6-1, 6-2, pentru ca, în cele din urmă, să câştige şi trofeul. Anterior, cele două jucătoare se mai întâlniseră o singură dată, în 2019, în aceeaşi fază a aceleiaşi competiţii, o partidă dominată categoric de Halep, care s-a impus atunci fără probleme, scor 6-1, 6-0,

Halep: "O mare provocare"

Imediat după victoria cu Veronika Kudermetova, când Swiatek încă nu începuse meciul cu Fiona Ferro Halep a fost întrebată despre o eventuală reîntâlnire cu jucătoarea din Polonia, iar românca a nu a stat mult pe gânduri. "Ar fi o mare provocare, pentru că m-a zdrobit la French Open, aşa că trebuie să fac ceva mai bine. Sunt încrezătoare, sunt aici să dau tot ce am mai bun şi o să vedem", a declarat Simona.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite