Ienei: "Ar fi o greşeală pentru Marica să se retragă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul antrenor al Stelei crede că atacantul lui Stuttgart încă mai poate creşte.

"Selecţionerul ia decizia pe cine bagă în teren, dar eu spun că Marica este un jucător cu calităţi, care încă mai poate creşte. Orice jucător este supărat când nu joacă. Ar fi o greşeală pentru Marica să se retragă după meciul cu Franţa. Franţa este într-o pasă proastă, avem şanse bune chiar dacă ei au o arie de selecţie mai mare.", a spus Emeric Ienei la Sport.ro

Ieri, impresarul Victor Becali a lăsat să se înţeleagă că Ciprian Marica s-ar putea retrage de la naţională. „Eu am vorbit cu el şi este foarte afectat. Mi-a zis: «De ce nu mi se spune dacă mi se reproşează ceva sau mi se crează o asemenea atmosferă la echipa naţională, în faţa opiniei publice, sigur că mă gândesc... Mai bine să mi se spună nu mai veni sau nu te mai chemăm», a declarat Becali. Declaraţiile impresarului vin după ce, la unul dintre antrenamentele din această săptămână, între fotbalist şi staful tehnic au apărut unele neînţelegeri.

Din câte se pare, Marica nu va fi titulat în meciul de la Paris, Lucescu junior fiind decis să mizeze pe Daniel Niculae şi Bogdan Stancu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite