Iar bătaie în tunel pe Cluj Arena: Beto a fost lovit de un fan al lui "U"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ca şi la meciul întrerupt săptămâna trecută, şi la meciul de vineri de pe Cluj Arena au existat incidente în tunel. La finalul partidei, când echipele intrau la vestiare, profitând că oamenii de pază erau cu ochii la centrul terenului, un fan al Universităţii Cluj s-a strecurat în tunel şi l-a lovit cu pumnul în figură pe Beto.

Suporterul a fost imediat reţinut de bodyguarzi şi imobilizat, fiind dat pe mâna jandarmeriei.

Formaţia CFR Cluj a câştigat, pentru a a treia oară în istoria sa, titlul de campioană a României, în urma victoriei de vineri, scor 3-2, în deplasare, cu Universitatea Cluj, în meci rejucat din etapa a XXXI-a a Ligii I.

Meciul dintre Universitatea Cluj şi CFR Cluj din data de 8 mai a fost întrerupt în minutul 27, după izbucnirea unui conflict general, conform deciziei arbitrului Alexandru Tudor. În momentul întreruperii jocului, CFR Cluj conducea, scor 1-0, pe U Cluj, prin golul marcat din penalti de Ricardo Cadu.

Imediat după marcarea golului, căpitanul oaspeţilor, Ricardo Cadu, s-a dus să se bucure în spatele porţii lui Mircea Bornescu. Acesta din urmă a fugit după Cadu şi l-a izbit violent. Cei doi au fost cu greu stăpâniţi de ceilalţi coechipieri. Arbitrul Alexandru Tudor a decis eliminarea lui Cadu şi Bornescu, însă conflictul a continuat în drumul spre vestiare, portughezul fiind lovit în cap cu pumnul de către o persoană. În cele din urmă, conform imaginilor televizate, Alexandru Tudor a arătat spre vestiare, iar Ioan Andone şi-a chemat jucătorii, aceştia părăsind terenul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite