Ianis Hagi, singurul botos după victoria României cu Ucraina. Cum a apărut după succesul istoric al tricolorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Naționala a debutat cu dreptul la Euro 2024, având deja șanse bune să se califice în optimile competiției. După 3-0 cu Ucraina, tricolorii au radiat de fericire, așa cum era normal după o victorie surprinzătoare.

Ianis Hagi a vorbit amărât la telefon după meciul cu Ucraina. Foto Adevărul
Ianis Hagi a vorbit amărât la telefon după meciul cu Ucraina. Foto Adevărul

A existat și un nemulțumit, Ianis Hagi, care a făcut notă discordantă față de colegii săi. Dacă aceștia și întreg staff-ul naționalei au venit și chiar ne-au îmbrățișat după succesul istoric, ”Prințul” a ieșit singur către autocar, a salutat scurt, apoi a vorbit la telefon vădit îngrijorat. Trist, a stat minute bune în convorbire, sprijinit de un gard, apoi a urcat în autocar, tot cu telefon la ureche.

Probabil, comportamentul lui Ianis Hagi a fost generat de faptul că în cele 28 de minute cât a jucat cu Ucraina a ieșit în evidență doar în câteva faze în care a reușit să intre în posesia mingii și să o protejeze, în momentul în care adversarii încercau disperați să revină în partidă. Apoi s-a stins, pierzând mingea de 5 ori și rămânând cu zero în dreptul statisticilor sale referitoare la pase cheie sau șuturi spre poarta adversarilor.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite