Ianis Hagi, Crăciun de vis: Lăudat de Steven Gerrard şi răsfăţat în familie. Ce mesaj a postat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis

Mijlocaşul de 22 de ani a început să joace din ce în ce mai bine, iar ultima sa prestaţie, cea de miercuri, a fost apreciată şi de antrenorul echipei.

Ianis Hagi a ajuns la trei goluri şi nouă pase de gol pentru Rangers în cele 23 de apariţii pe care le-a avut, în toate competiţiile, în actuala stagiune.

E un bilanţ decent, mai ales că, timp de mai multe săptămâni, internaţionalul român a traversat o criză de formă, fiind „lipit“ de banca de rezerve. Ultimele partide au schimbat însă această situaţie, iar şeptarul celor de la Rangers a profitat de şansa ivită: a avut o pasă de gol şi un gol în ultimele două partide.

Revenirea lui Ianis Hagi la o formă sportivă bună a fost apreciată şi de antrenorul Steven Gerrard. După meciul de miercuri seară, cu St. Johnstone, în care românul a punctat pentru 3-0, tehnicianul formaţiei din Glasgow l-a lăudat pe elevul său.

„Ianis e genul de jucător care îşi asumă şutul, care n-are probleme în a produce ocazii, fie prin şuturi, fie prin pase, iar asta apreciez la el. A jucat excelent contra lui Motherwell. A intrat şi a schimbat jocul, arătând calitate şi inteligenţă. Din nou, azi, cu St. Johnstone, a avut o prestaţie solidă. Cred că obosise puţin, aşa că va trebui să-l monitorizăm în următoarele zile, însă e de înţeles“, a spus Gerrard.

A petrecut Crăciunul în familie

După partida disputată în mijlocul săptămânii, Ianis Hagi a petrecut Crăciunul în familie, deşi Rangers va reveni pe teren, chiar la 26 decembrie, având meci, în campionat, cu Hibernian.

„Am luat cele trei puncte. Mă întorc acasă acum. Mama mi-a spus că îmi va găti preparate tradiţionale româneşti de Crăciun, dacă voi înscrie“, a fost mesajul postat de Ianis pe Twitter, după reuşita sa de miercuri.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite