Echipa lui Ianis Hagi „se afundă” în campionatul Belgiei, după trei meciuri fără victorie. Ce schimbări se anunţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Genk n-a găsit drumul către victorie în confruntarea cu Gent, care a avut loc, duminică, pe terenul celei dintâi.

Oaspeţii au plecat cu toate cele trei puncte puse în joc, graţie golurilor înscrise de Laurent Depoitre (2') şi Jonathan David (47'). Şi de această dată, Ianis Hagi a fost rezervă, nefăcând parte nici măcar din cele trei schimbări posibile de pe parcursul meciului. 

Dat fiind parcursul care „scârţâie”, presa belgiană susţine că Genk a luat decizia de a se despărţi de antrenorul Felice Mazzu. Dacă acest lucru se adevereşte, ar putea fi o şansă pentru Ianis Hagi de a fi implicat mai mult în echipă, zvonurile indicând că motivul pentru care românul nu a adunat decât 28 de minute în ultimele şase meciuri ar fi acela că tehnicianul nu a agreat faptul că Ianis Hagi ar fi fost adus împotriva deciziei sale la clubul din Belgia.

După această partidă, Genk se află pe locul al nouălea din campionatul Belgiei, după şase victorii, două egaluri şi şase înfrângeri, în vreme ce Gent este pe locul secund, la cinci puncte distanţă de liderul clasamentului, cu un bilanţ de opt meciuri câştigate, patru remize şi două partide pierdute. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite