Ianis Hagi a ajuns în cel mai trist moment al carierei: Concluzia belgienilor despre internaţionalul român

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis Hagi a adunat trei goluri şi patru pase decisive în cele 14 apariţii pe care le-a avut până acum la Genk în campionatul belgian
Ianis Hagi a adunat trei goluri şi patru pase decisive în cele 14 apariţii pe care le-a avut până acum la Genk în campionatul belgian

Ianis Hagi a rămas la Genk, deşi, la un moment dat, s-a vehiculat că va părăsi această formaţie în această iarnă, deoarece a jucat extrem de puţin cu doi antrenori diferiţi.

Ianis Hagi (21 de ani) a fost promovat intens de tatăl său, dar, în ultimele săptămâni, inclusiv el s-a oprit cu laudele excesive la adresa fotbalistului pe care l-a impus decar al naţionalei.

Paradoxal însă, Ianis poate progresa tocmai acum, când a scăpat de această presiune la care a fost supus, în primul rând, de către tatăl său. Asta deoarece, după o prima parte a sezonului în care n-a rupt gura târgului la Genk, acum nimeni n-are nicio aşteptare de la Ianis, fotbalist care a ajuns la campioana Belgiei cu surle şi trâmbiţe. De altfel, jurnaliştii de la Walfoot tocmai l-au inclus pe Ianis Hagi pe lista jucătorilor de la care n-ar trebui să ai mari aşteptări în acest an. Digi Sport a preluat un fragment din articolul în care fiul lui Hagi se află, totuşi, într-un club select, alături de nume mari precum Samir Nasri (Anderlecht).

Ce au scris jurnaliştii belgieni?

*Una dintre senzaţiile Europeanului U21 şi una dintre marile speranţe ale fotbalului românesc a venit în Belgia ca o viitoare vedetă. Când eşti fiul lui Gheorghe Hagi, nici n-ar putea fi altfel. 

*Dar să te adaptezi campionatului belgian, când vii din România, poate fi delicat. Întreabă-i pe Nicolae Stanciu sau pe Denis Drăguş! Iar Hagi, oricât de talentat e, nu l-a convins pe Felice Mazzu.

*Fără să fie decisiv în meciurile disputate până acum, Ianis n-a reuşit să devină una dintre senzaţiile campionatului nici măcar sub comanda lui Hannes Wolf.

CITEŞTE ŞI:

Ianis Hagi, o decepţie la 21 de ani: Jurnaliştii spanioli au dat un verdict crunt în privinţa sa

Ianis Hagi, îndemnat să pună osul la treabă: Gică Popescu a explicat ce se va întâmpla din iarnă cu mijlocaşul lui Genk

Ianis Hagi, o dezamăgire uriaşă: În ce categorie a fost plasat într-un articol din presa belgiană

Ianis Hagi, eşec previzibil la Genk: Ce a avertizat Ladislau Bölöni încă din luna septembrie

Ianis Hagi, refuzat de Craiova! Piţurcă, declaraţie hotărâtă în faţa ziariştilor: „E tăticul lui patron acolo“

Ianis Hagi îşi face bagajul: Ce i s-a întâmplat, din nou, sâmbătă şi unde poate ajunge în curând

Hagi va „turba“: Genk îl aruncă pe Ianis! Anunţul presei belgiene şi cifrele unui eşec fotbalistic

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite