Iancu: "De ce mai plătim arbitrii asistenţi, dacă nu-şi fac datoria?"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marian Iancu, preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Timişoara, a "pus tunurile" pe arbitrul Marius Avram, dar şi pe asistentul Octavian Şovre.

Citeşte şi:

Contra: "N-am fost învinşi în niciun moment al jocului"

Oficialul bănăţean a solicitat CCA să-l pedepsească pe asistent. "M-a nemulţumit faptul că Avram nu a avut curajul să dea acel penalty din minutul 8. Dacă nu a văzut el, de ce nu l-a ajutat asistentul Şovre? De ce mai plătim asistenţii? Să facă figuraţie? Faza s-a petrecut în faţa lui. Cu ce se deosebeşte Drăgănescu, care nu a dat penalty pentru Pandurii la meciul cu Rapid, şi acest asisten? Ar trebui ca CCA să ia aceaşi măsură ca şi cu Drăgănescu, să-l scoată din lotul A", a spus Iancu la Digi Sport.

Marian Iancu nu l-a iertat nici pe Zicu, care a fost eliminat. "Eu, la Timişoara, nu tolerez aşa ceva, indiferent de nume. Nu avea voie să facă aşa ceva, să-i dea prilejul arbitrului să echilibreze jocul din punct de vedere numeric. O să-i cer lui Zicu să explice public ce s-a întâmplat. El a pus sub semnul întrebării victoria", a mai spus patronul clubului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite