Horia Tecău a pierdut la Wimbledon după ce a condus cu 2-0 la seturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Românul Horia Tecău şi bielorusul Max Mîrnyi au cedat în cinci seturi în faţa cuplului croato-brazilian format din Ivan Dodig şi Marcelo Melo.

Cap de serie numărul 7, perechea româno-bielorusă a fost învinsă în optimile de finală de la Wimbledon.Tecău şi Mîrnyi s-au impus în primele două seturi cu 7-6 (6), 6-2, dar Dodig şi Melo au făcut break în setul al treilea exact când aveau nevoie pentru a se impune cu 6-4. În setul al patrulea, Tecău şi Mârnyi au ratat mai multe şanse de break în primele două jocuri, după care au cedat de două ori serviciul şi au pierdut cu 6-2.
În setul decisiv, Horia şi Mîrnyi au salvat două mingi de meci la 5-3 pentru adversari, cu două retururi fabuloase, şi au făcut breakul! Apoi însă, Horia şi-a pierdut din nou serviciul, a doua oară în setul decisiv, iar Dodig şi Melo n-au mai ratat a treia minge de meci.
Scor final: Dodig/Melo – Tecău / Mîrnyi 6-7, 2-6, 6-4, 6-2, 6-4.
Horia Tecău şi Max Mîrnyi au venit la Wimbledon după un turneu câştigat pe iarbă, la s’Hertogenbosch.
Românul are în palmares trei finale consecutive la Wimbledon (2010, 2011, 2012), alături de fostul său partener, suedezul Robert Lindstedt. Toate cele trei finale au fost pierdute.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite