Helmut Duckadam, prima reacție după ce a trecut cu bine de operația pe cord deschis

0
0
Publicat:

Helmut Duckadam a fost operat pe cord deschis, la Spitalul Universitar din Capitală. El a trecut cu bine peste intervenția chirurgicală și va sta cel puțin până luni în rezerva sa, pentru fi atent monitorizat de medici.

Helmut Duckadan, eroul Stelei în finala cu Barcelona din 1986. Foto Facebook
Helmut Duckadan, eroul Stelei în finala cu Barcelona din 1986. Foto Facebook

„A reușit, acum vedem mai departe. Durează recuperarea… e grea de tot, dar asta e. (n.r.: Doctorii ce spun? A fost bine?) Da! Totul a fost în parametri, acum să vedem mai departe”, a spus Helmut Duckadam, pentru Antena Sport, care a fost operat din cauza unor probleme la aortă, cea mai maree arteră din corpul omenesc.

Duckadam, a 9-a intervenție chirurgicală suferită

„Eroul de la Sevilla”, câștigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua, când a apărat toate cele 4 lovituri de departajare executate de jucătorii Barcelonei, a avut și în trecut dificultăți de  cardiovasculare, care au apărut chiar înaintea partidei de poveste din 1986. De altfel, după acea finală, el a fost operat prima dată la braț, din cauza unui cheag de sânge, fiind nevoit să renunțe la cariera fotbalistică la vârsta de 27 de ani.

De atunci și până acum, la 65 de ani, Helmut Duckadam a mai suferit 7 intervenții chirurgicale, aproape toate pentru a corecta problemele vasculare cu care se confruntă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite