Helmut Duckadam: „Piovaccari încă nu joacă ce vrea antrenorul“. Pe cine a remarcat gloria stelistă din echipă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Federico Piovaccari a spart gheaţa şi a marcat primul său gol în Liga I, în partida câştigată sâmbătă de Steaua în faţa celor de la CFR Cluj (3-0). În ciuda acestui fapt, preşedintele de imagine al roş-albaştrilor, Helmut Duckadam spune că atacantul italian nu se ridică deocamdată la cerinţele antrenorului Laurenţiu Reghecampf.

Federico Piovaccari a înscris sâmbătă cel de-al doilea gol al său pentru Steaua, după ce în deplasarea cu Vardar Skopje (1-2) a marcat un gol la primul său meci titular. Helmut Duckadam atrage atenţia că vârful împrumutat de la Sampdoria nu se ridică la aşteptările lui Laurenţiu Reghecampf: „Este bine că Piovaccari a început sa marcheze. A dat încă un gol, dar încă nu a ajuns să joace ceea ce vrea antrenorul“.

Pe de altă parte, Cristi Tănase a reuşit să-şi atragă laudele oficialului roş-albastru: „Este foarte bine că Tănase are moralul ridicat, a şi marcat şi sperăm să o facă şi cu Legia. Este la cel mai ridicat nivel de când a venit la Steaua“, a comepltat acesta pentru SportTotalFM.
Steaua a luat toate cele trei puncte din etapa cu numărul cinci, după ce s-a impus pe teren propriu în faţa echipei CFR Cluj. Revenită pe stadionul din Ghencea, gruparea lui Reghecampf şi-a adjudecat victoria graţie reuşitelor lui Piovaccari (12'), Adi Popa (34') şi Cristi Tănase (60').

Ştiri pe aceeaşi temă:

Steaua - CFR Cluj: 3-0. Victorie de moral pentru roş-albaştri, care sunt gata de lupta cu Legia. „Renegatul“ Piovaccari a marcat pentru prima dată în Liga I

Petre Grigoraş debutează cu o înfrângere pe banca tehnică a echipei CFR Cluj. TOATE reacţiile după meciul cu Steaua

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite