Petre Grigoraş debutează cu o înfrângere pe banca tehnică a echipei CFR Cluj. TOATE reacţiile după meciul cu Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua - CFR Cluj: 3-0 / Meciul pierdut de CFR Cluj în deplasarea disputată în Ghencea, în etapa a cincea, a reprezentat debutul lui Petre Grigoraş pe banca tehnică a echipei din Ardeal.

Steaua - CFR Cluj: 3-0. Victorie de moral pentru roş-albaştrii, care sunt gata de lupta cu Legia. „Renegatul“ Piovaccari a marcat pentru prima dată în Liga I  

Petre Grigoraş: „E greu să mă exprim, e prima partidă. Am făcut multe greşeli, până săptămâna viitoare trebuie să le eliminăm şi să câştigăm neapărat. Trebuie să fim mai agresivi. Nu vreau să analizez la cald, vom discuta mai multe aspecte şi vom revedea jocul. Sunt foarte mulţi jucători pe care nu îi cunoşteam decât de la cele patru-cinci antrenamente pe care le-am făcut. Rezultatul nu contează dacă e just sau nu, diferenţa contează mai puţin. Sigur nu am pus suficiente probleme să sperăm la mai mult“.

Laurenţiu Reghecampf: „N-a fost un meci uşor, prin atitudine şi prin faptul că ne-am marcat l-am făcut mai uşor. Ne-am pregătit bine, a trebuit să lucrăm în timpul scurt pe care l-am avut la dispoziţie, pentru că ştiam că vom întâlni o echipă puternică. Am reuşit să le punem foarte multe probleme. Cred că e prea devreme să vorbim despre titlu, consider că CFR e o echipă foarte bună şi puternică şi cu un antrenor bun, care nu a avut foarte mult timp la dispoziţie. Trebuie să avem aceeaşi atitudine dacă vrem să ne îndeplinim obiectivele. Tătăruşanu, Chiricheş şi Georgievski au întâmpinat dificultăţi medicale, trebuie să ne pregătim pentru Legia. Nu cred că mai e cazul să vorbim în procente despre Piovaccari, l-am adus să marcheze şi astăzi a reuşit. Are nevoie de timp să se integreze, nefiind obişnuit cu metodele pe care le avem. Îmi doresc foarte mult pentru el să marcheze şi să câştige încrederea specialiştilor din fotbal“.

Adi Popa: „Ne bucurăm în felul nostru, de mâine ne gândim la meciul cu Legia. La cum jucăm, cred că am meritat pe deplin această victorie. Noi ne suntem principalul adversar, dacă vom fi concentraţi şi conectaţi ca în această seară, nu are cine să ne stea în cale“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite