Halep, vaccinată cu mulţumiri: Ce a spus Valeriu Gheorghiţă despre gestul ei VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valeriu Gheorghiţă, încântat că e promovată campania de vaccinare
Valeriu Gheorghiţă, încântat că e promovată campania de vaccinare

Simona a primit, astăzi, prima doză şi, teoretic, trebuie să-şi facă programul astfel încât să fie în ţară şi când va fi programată pentru rapel.

La câteva ore după ce „Simo“ a părăsit Institutul Cantacuzino, ea a fost aplaudată pentru decizia ei de a se vaccina de către Valeriu Gheorghiţă.

„Am dorit să-i mulţumesc pentru tot ce a făcut în toată această perioadă pentru ţara noastră, pentru faptul că e un ambasador important al României în toată lumea şi, de asemenea, am dorit să-i mulţumesc pentru gestul pe care l-a făcut la debutul campaniei de vaccinare şi anume, în momentul în care dumneaei a anunţat că doreşte să se vaccineze. Cred că e important ca fiecare persoană, prin gestul pe care îl face, să convingă şi alte persoane să se vaccineze. E important ca fiecare dintre noi să fim un model pentru cei din jurul nostru, aşa încât să putem atinge acel obiectiv de cel puţin 70% persoane vaccinate“, a spus medicul care coordonează campania de vaccinare în România.

17 martie e data la care, teoretic, Halep trebuie să facă rapelul, în condiţiile în care la serul Pfizer, a doua doză se administrează la 21 de zile după prima.  

Unde poate juca Halep în următoarea perioadă

Turneu Perioadă

Dubai 7-13 martie

Miami 22 martie - 4 aprilie

Stuttgart 17 - 25 aprilie

Madrid 30 aprilie - 9 mai

Roma 6 - 16 mai

French Open 23 mai - 6 iunie

VEZI DECLARAŢIILE DATE DE VALERIU GHEORGHIŢĂ   

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite