Halep s-a vaccinat: A explicat ce ser i-a fost administrat şi care e dorinţa ei cea mare VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep (3 WTA) a trecut prin boală, anul trecut, după ce a terminat sezonul competiţional şi se afla acasă, în România. Chiar şi aşa, a ţinut să se imunizeze şi prin vaccinare.

Simona Halep a profitat de pauza de câteva săptămâni pe care a luat-o după Australian Open şi, revenită în ţară, s-a prezentat, astăzi, la Institutul Cantacuzino, unde s-a vaccinat.

Constănţeanca de 29 ani a beneficiat astfel de decizia luată de Guvernul României, care a inclus sportivii olimpici în etapa a II-a a vaccinării. Simona Halep va face parte din delegaţia României, în acest an, la Jocurile Olimpice de la Tokyo (23 iulie - 8 august).

La ieşirea de la Institutul Cantacuzino, Halep a stat de vorbă cu jurnaliştii prezenţi şi a explicat cum a decurs experienţa ei.

Ce a spus Simona Halep?

*Sunt bine, am avut un pic de emoţii. Îmi doream (n.r. - vaccinarea), dar, bineînţeles, au fost emoţii. Am venit cu sufletul deschis şi sunt foarte bine. Am făcut vaccinul Pfizer. Consider că e spre binele tuturor acest vaccin şi, de aceea, am şi hotărât să-l fac. 

*E bine pentru noi, pentru sănătate. Sper că tot mai mulţi oameni să se vaccineze. Am primit şi flori, mă bucur că am venit aici, s-au ocupat foarte bine. Trebuie să fac şi rapelul. Mă linişteşte acest lucru, sunt mai în siguranţă cu acest vaccin. 

*O să încerc să mă protejez cât pot de mult. Sper să n-am niciodată reacţii adverse. Dacă e singura modalitate să scăpam de această pandemie (n.r. - vaccinarea), e un lucru potrivit să ne facem vaccinul, dar fiecare decide pentru el. Sfatul meu e să facem vaccinul.

*În plan e să joc în Dubai acum. Sunt în recuperare şi sper să fiu prezentă acolo.

CITEŞTE ŞI:

Halep, vaccinată în trei minute: A fost filmată din momentul în care a intrat pe uşă VIDEO

Halep, vaccinată cu mulţumiri: Ce a spus Valeriu Gheorghiţă despre gestul ei VIDEO

7 martie e data la care va începe Dubai Duty Free Tennis Championships, următorul turneu la care va participa Simona Halep.

VEZI DECLARAŢIILE DATE DE SIMONA HALEP

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite