Halep, subevaluată de italieni: Simona a fost catalogată drept cea mai slabă jucătoare de la Turneul Campioanelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În luna septembrie, italienii de la Tennis Circus au scris că românca a pierdut definitiv trenul spre locul 1 mondial. Acum, colegii lor de la Ubi Tennis au venit cu o evaluare extrem de dură la adresa liderului mondial.

Simona Halep i-a contrazis în mai puţin de o lună pe cei de la Tennis Circus, care au scris aici că sportiva de 26 de ani nu va ajunge pe prima poziţie în ierarhia WTA. 

Constănţeanca a reuşit exact acest lucru, în mod oficial, la data de 9 octombrie. Chiar şi aşa însă, Simona continuă să fie atacată în site-urile de specialitate din Italia. Acum, după WTA Finals, le-a venit rândul celor de la Ubi Tennis să o „ciupească“ pe Halep.

Ce au scris?

Concret, sursa citată de Digi Sport i-a acordat Simonei cea mai mică notă dintre cele opt participante la Turneul Campioanelor. Cu o victorie şi două înfrângeri şi eliminată pentru al treilea an consecutiv din faza grupelor, Halep a primit nota 4. A fost considerată astfel cea mai slabă jucătoare la Singapore.

Iată notele primite de cele opt sportive care au participat la WTA Finals:

Caroline Wozniacki - 10

Venus Williams - 9

Caroline Garcia - 7,5

Karolina Pliskova - 6

Elina Svitolina - 5

Jelena Ostapenko - 5

Garbine Muguruza - 4,5

Simona Halep – 4

La Singapore, Halep, Muguruza, Ostapenko şi Svitolina au fost eliminate în faza grupelor, Pliskova şi Garcia au cedat în semifinale, Venus Williams a fost învinsă în ultimul act, iar Caroline Wozniacki a luat trofeul, pierzând un singur meci, în grupe.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite