Italienii nu mai cred în Halep: ce au scris despre Simona, după eliminarea româncei în primul tur, la Wuhan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep (2 WTA) e printre cele mai constante sportive din circuitul WTA, însă ratarea unor momente-cheie i-a afectat imaginea.

Concret, românca a pierdut numai în acest an trei meciuri pe care, dacă le-ar fi câştigat, ar fi ajuns lider mondial. Mai mult, Halep n-a reuşit, deocamdată, să-şi treacă în cont un turneu de Grand Slam.

Acum, la Wuhan, constănţeanca a ieşit în turul I într-un turneu la capătul căruia ar fi putut ajunge pe locul 1 WTA. Această eliminare, dar şi faptul că Muguruza, actuala ocupantă a locului 1, tocmai s-a calificat în sferturi la Wuhan, au contribuit la mărirea distanţei care există între cele două.

În acest moment, în clasamentul virtual, Muguruza are 6.245 de puncte, iar Halep 5.645. Iar diferenţa poate creşte până la finalul săptămânii, în funcţie de cât va avansa Muguruza la Wuhan.

Având în vedere această situaţie, italienii de la Tennis Circus, citaţi de cei de la Digi Sport, au venit cu un verdict dur în privinţa Simonei Halep.

Ce au scris?

„După eliminarea de la Wuhan, Simona a pierdut poate definitiv trenul către primul loc mondial. Visul de a ajunge pe primul loc există de câteva luni bune, dar cu şansele ratate şi puţină presiune totul s-a transformat într-un taboo pentru sportiva din România“, a notat sursa citată.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite