Halep s-a vaccinat şi a plecat: Declaraţii înaintea îmbărcării în avionul spre Miami VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep (3 WTA) şi-a primit cele două doze de ser Pfizer şi, scăpată de grija COVID-19, va face prima deplasare în America de la începutul pandemiei.

Simona Halep revine pe teren, după ce a jucat ultimul meci în acest an la Australian Open, în sferturi, cu Serena Williams, la 16 februarie. A urmat retragerea de la Doha şi Dubai, perioadă în care constănţeanca s-a dedicat refacerii şi vaccinării.

Halep a primt prima doză la data 24 februarie şi s-a prezentat pentru rapel, după 19 zile, la data de 15 martie. Acum, când s-a imunizat, românca a plecat spre Miami, unde va participa la un turneu Mandatory, în perioada 22 martie - 4 aprilie. 

Ce a spus Simona Halep înainte de plecare?

*Sunt foarte liniştită după ce am făcut vaccinul şi rapelul. Nu am avut reacţii adverse, m-am bucurat că nu am avut nimic pentru că am avut ceva emoţii înainte, dar n-am simţit nimic. Rapelul l-am făcut cu două zile mai devreme. Am întrebat dacă e vreun risc sau e greşit şi au spus că nu, că între 19 şi 21 de zile poţi face rapelul. Şi l-am făcut la 19 zile.

*Nu prea ştiu despre restricţiile din America, dar ştiu că noi vom fi în ''bubble'' (n.r. - bulă sanitară) şi sunt OK cu asta, pentru că aşa am fost la toate turneele de până acum, mai puţin câteva zile în Australia. Nu pot să zic că am o problemă mare, nu e confortabil, dar o să fie OK.

*M-am simţit bine acasă. Am făcut antrenamente după ce mi-au trecut toate problemele fizice, iar acum abia aştept să joc câteva meciuri. Sper să joc bine.

*Am aflat cu bucurie de această numire (n.r. - Monica Niculescu a devenit căpitanul-nejucător al echipei de Fed Cup) şi cred că Monica va face o treabă excelentă. La un moment dat, mi-aş dori să fiu şi eu căpitanul echipei de Fed Cup. E un vis de-al meu.

*Australia a fost obositoare, am simţit tare oboseala imediat după ce am ajuns acasă. Am simţit durerea în spate, în corp, după ce m-am relaxat.

*De la Doha m-am retras din cauza oboselii, apoi n-am putut începe antrenamentele, am simţit puţin şi dureri la spate, am zis să nu forţez şi m-am retras şi de la Dubai. Am vrut să mă odihnesc şi să mă recuperez pentru sezonul de zgură.

*Mă duc la Miami, îmi doresc să fac meciuri bune, am nevoie de meciuri oficiale. Vreau să joc bine, vreau să fiu atentă pe ce am de făcut pe teren.

*Pe hard nu e uşor, mai ales în America, unde multe fete sunt acomodate deja, se antrenează acolo. Mă duc acolo cu multă încredere. Un rol important în luarea acestei decizii l-a avut Darren (n.r. - antrenorul Darren Cahill). A vrut foarte mult să joc la Miami pentru că e un turneu bun.

CITEŞTE ŞI:

Sorana Cîrstea, călătorie cu peripeţii: Era să piardă avionul spre Miami!

VEZI DECLARAŢIILE SIMONEI HALEP

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite