Halep s-a întors în ţară după Australian Open: „Voi lua câteva zile de pauză” Ce zice despre colaborarea cu Van Cleemput

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a revenit în România după eliminarea din optimile de la Australian Open, unde a fost învinsă, scor 1-6, 6-4. 4-6, de Serena Williams, locul 16 WTA.

Imediat după aterizare, Simona Halep a vorbit pentru TV Telekom Sport despre parcursul de la Australian Open şi despre varianta ca antrenorul belgian Thierry Van Cleemput să se ocupe de pregătirea ei..

„Nu a fost un turneu rău, dar nici foarte bun. Am avut meciuri foarte bune, având în vedere pregătirea pe care am făcut-o în iarnă. Voi lua câteva zile de pauză, după care voi începe antrenamentele pentru Fed Cup (nr. pe 9-10 februarie, România întâlneşte Cehia, în primul tur al Grupei Mondiale). Nu ştiu când voi redeveni numărul 1 WTA şi nu mă gândesc la asta. Cel mai important e să fiu sănătoasă. Acum mă simt bine, nu am nicio problemă. Sunt în discuţii pentru un nou antrenor (n.r Thierry Van Cleemput), dar  încă nu e nimic oficial”, a spus fostul lider al clasamentului WTA.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite