Halep, primul meci pe iarbă din 2019: Simona şi-a început pregătirea pentru Wimbledon, făcând pereche cu Raluca Olaru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Dacă pentru Olaru prezenţa la probele de dublu e ceva obişnuit, ea renunţând de mult la meciurile de simplu, în schimb, pentru Simona această decizie a venit doar din dorinţa de a avea cât mai multe partide în picioare pe iarbă într-o perioadă extrem de scurtă până la Wimbledon.

La 17 zile după meciul de tristă amintire cu Amanda Anisimova din sferturile de la French Open 2019, Simona Halep (8 WTA) a revenit pe teren.

Constănţeanca de 27 de ani a făcut parteneriat cu Raluca Olaru, atacând şi proba de dublu la Eastbourne. Iar cele două românce au debutat în forţă, trecând în primul tur de perechea Dabrowski - Xu, scor 7-6, 7-5. Meciul a durat o oră şi 37 de minute. În turul II, româncele vor întâlni învingătoarea duelului Rosolska / Yang - Hradecka / Klepac.

Halep e înscrisă şi în proba de simplu la Eastbourne. Fostul lider mondial va debuta direct în turul II, acolo unde va juca fie cu Hsieh (28 WTA), fie cu Giorgi (39 WTA).

După turneul de la Eastbourne, Halep va aborda Wimbledon 2019 (1-14 iulie). Anul trecut, românca a părăsit All England Club în turul III, după o înfrângere cu taiwaneza Su-Wei Hsieh.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite