Halep o va scoate pe Şarapova din sărite: Simona a anunţat ce va face de la anul, atunci când rusoaica va merge la baie

0
0

Maria Şarapova şi-a făcut un obicei din a recurge la o serie de tertipuri pentru a-şi irita adversarele, atunci când ele sunt pe val.

Astfel, au ajuns celebre pauzele de baie solicitate de Şarapova, după seturile pierdute. 

Rusoaica de 30 de ani a dispărut, pur şi simplu, de pe teren minute bune şi în partidele cu Simona Halep. Şi, aproape de fiecare dată, la revenire a reuşit să schimbe cursul partidei şi să câştige.

Simona Halep a comentat aceste întâmplări într-un interviu acordat pentru Canal 33. Ea a dezvăluit ce are de gând să facă pe viitor pentru a combate astfel de tertipuri.

Ce a spus?

*Sunt lucruri care nu sunt foarte fair-play! Plecările intenţionate la baie, ca să-şi scoată din ritm adversara, întârzierea începerii punctului... Astea nu-mi plac! Nu vreau să dau nume de jucătoare. Nu doar Şarapova face asta, sunt mai multe.

*Fiecare e liberă să facă ce doreşte, dar regulamentul trebuie respectat. Uneori, nu se respectă, iar asta mă supără uneori! Nu sunt genul să protestez, cu toate că ar trebui să reacţionez. 

*De acum înainte, obiectivul meu e să merg şi eu la baie, atunci când cineva merge la baie. Voi merge împreună cu ea, să vedem dacă reuşesc asta anul viitor.

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite