Halep – Nicușor Dan, întâlnire în cadru oficial: Subiectul discuției în prezența unor nume grele

0
Publicat:

Simona Halep a avut o lună septembrie foarte încărcată! Atât emoțional, cât și din punct de vedere medical. În primul rând, a fost divorțul de Toni Iuruc, la nici un an după căsătorie. Apoi, constănțeanca s-a operat la nas și, drept urmare, a încheiat sezonul competițional 2022. Halep a anunțat că va reveni pe teren, în decembrie, în cadrul unor turnee demonstrative din Africa de Sud și Emiratele Arabe Unite.

Simona Halep e în perioada de refacere după operația de la nas. FOTO: Arhiva Adevărul
Simona Halep e în perioada de refacere după operația de la nas. FOTO: Arhiva Adevărul

Până atunci, potrivit Federației Române de Tenis (FRT), „Simo“ a făcut parte dintr-o delegație de foști sportivi într-o întâlnire oficială cu primarul Capitalei, Nicușor Dan. Discuțiile, la care au fost prezenți George Cosac (președinte FRT), Mihai Covaliu (președinte COSR), Simona Halep și Horia Tecau (căpitanul echipei României de Billie Jean King Cup), au vizat două proiecte majore ale federației. La întâlnire au participat și cei doi viceprimari, Horia Tomescu și Stelian Bujduveanu.

Discuțiile s-au axat pe fixarea celor două mari obiective ale federației din perioada următoare, respectiv construcția Complexului Sportiv Național (care va include o sală cu șase terenuri, 40 de camere pentru cantonamentul sportivilor și un centru de recuperare) și baza sportivă Doherty, pentru care parteneriatul cu Primăria Sectorului 1 e deja parafat pentru ca aceasta să devină noul Centru Național al FRT.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite