Halep - Mouratoglou, întâlnire de gradul zero la Miami? Decizia drastică a sportivei legată de fostul ei antrenor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patrick Mouratoglou și Simona Halep pot da nas în nas pentru prima dată după ce românca s-a dezis public de fostul ei antrenor, pe care îl consideră vinovat pentru coșmarul prin care a trecut. Cei doi sunt la Miami, sportiva noastră pentru a reveni pe terenul de joc, în timp ce instructorul francez ca antrenor al lui Holger Rune, angrenat în competiția masculină.

Simona Halep și Patrick Mouratoglou se află la Miami. Foto Getty images
Simona Halep și Patrick Mouratoglou se află la Miami. Foto Getty images

Fostul tehnician al româncei a postat pe rețelele sociale o fotografie cu o priveliște superbă, iar ca locație e trecut Miami. Astfel că e foarte probabil ca cei doi să se vadă la Hard Rock Stadium din Miami Gardens, locul în care se va desfășura competiția, în intervalul 19- 31 martie. Revederea întâmplătoare nu ar fi pe placul Simonei Halep. Dovada acestui lucru este că sportiva a luat zilele trecute decizia de a șterge toate pozele de pe rețelele sociale pe care le avea alături de Patrick Mouratoglou, gest care arată clar că tehnicianul nu mai există pentru ea.

Relație rece după i-a dat suplimentul contaminat

Relația dintre Simona Halep și fostul ei antrenor este rece după scandalul legat de dopaj. Patrick Mouratoglou e considerat vinovat pentru că i-a dat sportivei din Constanța suplimentul contaminat ce a dus la suspendarea din circuit.

Deși Halep nu și-ar dori să-l întâlnească, fostului ei antrenor a precizat că abia așteaptă să o vadă. „Bineînţeles că am urmărit situaţia zi de zi. Sunt foarte, foarte uşurat pentru ea, pentru că adevărul a prevalat în cele din urmă. Să o avem înapoi este fantastic şi pentru tenisul feminin. Abia aştept să o văd jucând şi sunt sigur că şi mulţi oameni aşteaptă acest moment”, a spus Mouratoglou pentru presa americană.

Va evita favoritele la tragerea la sorți de diseară

Tragera la sorți a tabloului feminin de la Miami Open va avea loc duminică, de la ora 19.00 (ora României), moment în care Simona Halep își va afla adversara din primul tur. Cum favoritele concursului vor intra în turul 2, românca va evita cele mai în formă jucătoare, printre care se află și Sorana Cîrstea. Poate da însă peste alte nume mari, Angelique Kerber, Paula Badosa, Naomi Osaka, Shuai Zhang, Shelby Rogers, Daria Saville, Emma Răducanu, Venus Williams și Caroline Wozniacki primind și ele wild-carduri din partea organizatorilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite