Halep merge în Asia cu noul ei partener: Simona a explicat, în premieră, de ce şi-a concediat antrenorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep (30 de ani, 22 WTA) se pregăteşte să pornească la drum, în condiţiile în care, în luna februarie, va evolua în două turnee: Dubai (14-19) şi Doha (20-26).

Simona Halep rămâne la mare distanţă de Top 10 mondial, inclusiv în ciuda urcării pe care a înregistrat-o, astăzi, în noul clasament WTA pe care „Adevărul“ l-a publicat aici.

După o perioadă cu multe decizii importante, în care, mai întâi, şi-a concediat antrenorii, pentru ca apoi să renunţe şi la partenerul ei de antrenament, „Simo“ va merge în Asia, însoţită de un francez, care provine din Academia lui Patrick Mouratoglou. Acesta e antrenorul Serenei Williams şi, potrivit treizecizero.ro, Halep se va pregăti în complexul deţinut de Mouratoglou pentru turneele din zona Golfului Persic. 

Pe lângă informaţia legată de noul partener al Simonei, treizecizero.ro a publicat şi un interviu cu Halep, în care aceasta a explicat de ce i-a fost foarte greu să-şi aleagă antrenorii, singurul cu care s-a înţeles perfect fiind Darren Cahill.

Ce a spus Simona Halep?

*Şi înainte de Darren, a fost greu de găsit un antrenor potrivit. Şi aşa e mereu. E foarte greu să-ţi găseşti un antrenor care să se potrivească cu tine, ca om, e ceva foarte sensibil. Mi s-a părut greu întotdeauna. Bine, şi eu sunt o persoană exigentă, şi cu mine, dar şi cu echipa.

*Tot timpul am impresia că trebuie mai bine, mai bine, mai bine. Într-un astfel de parteneriat, trebuie să accepţi şi lucrurile mai puţin bune, ca într-o căsnicie.

*E complicat. Trebuie să îţi găseşti un balans. Iar eu cu Darren l-am găsit, de aceea, a rezistat relaţia aşa de mult, pentru că el m-a înţeles foarte bine. A fost şi un psiholog, nu doar un antrenor. M-a învăţat şi lucruri în afara tenisului.

*Aşa am putut deveni mai deschisă, mai relaxată. Să nu fiu tot timpul încrâncenată că trebuie să fac totul pentru tenis. Şi am făcut. Asta e ideea pe care o am eu: sunt profesionistă şi îmi place să muncesc 100%, nu cu jumătate de măsură.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite