Halep la Wimbledon: Simona a explicat cum a învins-o pe Azarenka. Ce spune despre partida din sferturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep se află în faţa unui moment uriaş pentru cariera ei: dacă va câştiga meciul de marţi la All-England Club, atunci va ajunge în semifinalele turneului, dar şi noul lider mondial.

Simona Halep a făcut o partidă foarte bună în compania Victoriei Azarenka (Belarus, 683 WTA), după cum „Adevărul“ a scris aici.

Pentru sportiva din România urmează, marţi, un duel cu Johanna Konta (7 WTA), dar şi o mare onoare, după cum „Adevărul“ a explicat aici.

Până la confruntarea cu prima britanică ajunsă în sferturile de la Wimbledon după 33 de ani, Simona a ţinut o conferinţă de presă la Londra.

Ce a spus?

*Habar n-aveam că sunt la un meci de locul 1 mondial. Primul set cu Azarenka a fost foarte echilibrat, dar în al doilea am intrat mai mult în teren şi am reuşit să lovesc mingea ceva mai tare. Pe iarbă, nu ne-am întâlnit niciodată, aşa că a fost o mare provocare pentru mine.

*N-am jucat niciodată contra Johannei Konta pe iarbă. Va fi foarte dificil, dar cred că sunt pregătită. 

*N-am nicio problemă cu faptul că publicul englez va fi împotriva mea. Mă aştept la asta. Mă simt concentrată, puternică şi încrezătoare, am luat fiecare meci în parte până la partida cu Konta.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite