Halep la Wimbledon: Simona a debutat cu dreptul pe iarba londoneză

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a învins-o, cu scorul de 6-4, 6-1, pe sportiva Marina Erakovic din Noua Zeelandă, locul 129 WTA, venită din calificări.

Halep a debutat cu dreptul pe iarba londoneză, fără a forţa. Erakovic a opus mai multă rezistenţă în setul I, apoi limitele jocului ei şi evoluţia superioară a adversarei au dus la un deznodământ care reflectă diferenţa de valoare şi de poziţie în clasamentul WTA. 

Meciul a fost echilibrat, până la 2-2, când jucătoarea română a obţinut un break, pe care l-a păstrat cu grijă până la finalul setului, câştigat cu 6-4, după 40 de minute. În setul al doilea, Halep a cedat doar un ghem, pe propriul serviciu, la scorul de 3-0. Ea a câştigat partida după 6-1 şi după o oră şi 13 minute, a relatat News.ro. În faza următoare, Halep va evolua în premieră cu jucătoarea braziliană Beatriz Haddad Maia, locul 96 WTA, care a obţinut, luni, prima ei victorie pe tabloul principal al unui Grand Slam, cu scorul de 6-4, 6-2, după o oră şi cinci minute, în faţa sportivei Laura Robson (Marea Britanie), poziţia 188 în ierarhia mondială. Halep a fost sfertfinalistă anul trecut la Wimbledon şi semifinalistă în 2014. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite