Halep la Singapore: Simona a explicat cum a profitat Cibulkova de accidentarea ei. Pe cine o vede campioană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Ocupanta locului 4 mondial a spus că problemele de la genunchiul stâng, puternic bandajat, au uşurat misiunea adversarei.

Simona Halep a fost învinsă de Dominika Cibulkova şi a terminat pe penultimul loc în Grupa Roşie, după cum „Adevărul“ a explicat aici.

La puţin timp după eşecul care a pus capăt parcursului ei la Turneul Campioanelor, constănţeanca de 25 de ani a analizat ce s-a întâmplat pe teren.

Ce a spus?

„E foarte greu să joci accidentată, am fost dezamăgită, dar a trebuit să accept situaţia. Atât am putut să fac în aceste condiţii, mai ales că reverul nu mi-a funcţionat atât de bine din cauza problemei de la genunchi. Ea a văzut asta, mi-a trimis multe mingi pe backhand, iar mie nu mi-a fost prea uşor să împing în picior. Dar ea a jucat un tenis bun, a lovit cu putere fiecare minge, şi a meritat să câştige“, a spus românca, potrivit prosport.ro.

Simona n-a fost foarte afectată de eliminarea suferită la Singapore: „Acest turneu a fost un bonus pentru mine, pentru că în prima jumătate a anului nu ştiam dacă mă voi califica. Apoi, după ce mi-am asigurat calificarea la Singapore, mi-am propus să fac tot ce îmi stă în putinţă pentru a ajunge cât mai departe. N-am reuşit să trec de grupe, dar o iau ca pe o experienţă pozitivă şi nu vreau să fiu afectată pe viitor din această cauză, cu toate că situaţia e greu de acceptat“.

Întrebată pe cine o vede campioană la Singapore, Halep a spus: „Kuznetsova. Am văzut-o în meciul cu Pliskova şi e incredibilă! A venit de la Moscova, acolo unde a făcut o treabă minunată, iar aici joacă la fel de bine. Kerber are şi ea o şansă importantă să câştige, mă voi uita de acasă la următoarele meciuri. Abia aştept să mă odihnesc şi să petrec timpul cu familia“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite