Halep, invitată în Rusia la un turneu alături de nume grele: Dezvăluirea presei poloneze

0
Publicat:

Simona Halep (32 de ani) e scoasă din sportul de performanță de mai bine de un an, însă rămâne o figură căutată, atât în România, cât și la nivel internațional. În țară, constănțeanca tocmai a apărut într-o reclamă realizată de un brand românesc, alături de Hagi și Horia Tecău, după cum Adevărul a arătat aici.

Simona Halep
Simona Halep

Și, în luna decembrie, „Simo“ ar fi avut șansa de a reveni pe terenul de tenis, ce-i drept în cadrul unui turneu demonstrativ pe care îl vor organiza rușii, la Sankt Petersburg. Vorbim despre Northern Palmyra Trophies (1-3 decembrie) la care vor evolua nume „grele“, precum Kuznețova (38 de ani, retrasă din activitate), Khachanov (15 ATP), Paolini (30 WTA), Kudermetova (19 WTA), Bautista-Agut (57 ATP) sau Mannarino (22 ATP).

Pe lista jucătoarelor invitate la Sankt Petersburg era și Simona Halep. Potrivit Spotmedia, care a citat presa din Polonia, românca a și negociat cu organizatori pentru prezența ei în acest demonstrativ. Finalmente însă, fosta ocupantă a locului 1 WTA a decis să zică „nu“, motivând că are pe cap acest proces de la TAS, legat de dopaj. Din păcate, după cum Adevărul a demonstrat aici, inclusiv la Lausanne, „Simo“ e tratată cu lipsă de respect, spre deosebire de ce s-a întâmplat cu Maria Șarapova, atunci când rusoaica a fost, de asemenea, prinsă într-un scandal de dopaj.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite