Halep, învinsă în primul meci din 2022: Simona revine însă în proba de simplu şi şi-a aflat adversara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Din dorinţa de a avea cât mai multe meciuri în picioare înainte de Australian Open 2022 (17-30 ianuarie), „Simo“ s-a înscris în ambele probe, într-o competiţie pregătitoare, la Melbourne.

Simona Halep / Gabriela Ruse poate deveni o pereche sudată în circuitul de dublu. Pentru că cele două au încheiat, anul trecut, jucând împreună la Indian Wells. Iar acum, în prima întrecere din 2022, au făcut echipă, la Melbourne. 

Din păcate, aici meciul lor în primul tur a însemnat un eşec înregistrat în 78 de minute. A fost 2-6, 6-7 în confruntarea cu Pera / Siniakova.

Halep şi Ruse sunt înscrise, la dublu, şi la Australian Open 2022. Până atunci însă, pot avea un meci direct, la Melbourne, unde tocmai au fost învinse la dublu, însă în cealaltă probă, cea de simplu.

Ruse a trecut deja în turul II, după un succes lejer, 6-3, 6-2 cu Rodionova (152 WTA). 

Halep, în schimb, va debuta, miercuri (nu mai devreme de ora 11.30, Digi Sport 2), pe tabloul principal de la simplu. Ea o va întâlni pe Destanee Aiava (Australia, 21 de ani, 316 WTA) care a venit pe tabloul principal, după două partide câştigate în calificări. 

Halep şi Aiava s-au mai întâlnit o singură dată până acum, în turul I de la Australian Open 2018. Atunci, „Simo“ s-a impus cu 7-6, 6-1.

Dacă va trece de Aiava, Halep o va întâlni pe Gabriela Ruse, în turul II.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite