Halep - Cahill, revedere emoţionantă în Australia: Imaginea s-a viralizat FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Darren Cahill
Darren Cahill

La trei luni şi jumătate după ce a pus capăt colaborării cu antrenorul sub comanda căruia a avut cele mai bune rezultate din carieră, „Simo“ l-a regăsit pe acesta, la Melbourne.

Simona Halep (30 de ani, 20 WTA) are doi antrenori în staff, vorbim despre Daniel Dobre şi Adrian Marcu, însă ştie şi ea că nimeni nu-l va putea înlocui pe Darren Cahill. Pentru că anii petrecuţi alături de australianul de 56 de ani au dezvoltat-o pe „Simo“, ca om, nu doar ca o jucătoare de tenis.

Exact acest aspect a fost subliniat şi de Halep, astăzi, într-o postare pe Twitter, după ce constănţeanca şi-a întâlnit fostul antrenor, la Melbourne.

„Această persoană m-a învăţat să fiu omul care sunt astăzi. Am atins cele mai înalte culmi în tenis datorită lui şi n-am cuvinte să-l mulţumesc pentru tot ce a făcut pentru mine şi împreună cu mine. Cei mai buni cinci ani, mă bucur atât de mult să te văd D!“, a scris Halep.

„Nu-l pot numit antrenor. E, practic, din familia mea“

Înainte de a face această postare, Halep a fost întrebată de ziariştii australieni despre relaţia pe care a avut-o cu Darren Cahill şi motivele care au cauzat despărţirea anunţată în luna septembrie.

Iată ce a spus Simona Halep:

*Decizia a fost de ambele părţi pentru că, probabil, am stat prea mult timp împreună ca antrenor şi jucătoare şi, câteodată, trebuie să opreşti asta, dar încă suntem într-o relaţie bună.

*A fost o relaţie grozavă şi încă suntem prieteni. E, practic, din familia mea, nu-l pot numi un antrenor. M-a învăţat multe lucruri în afara terenului, cum să trăiesc mai relaxată, aşa cum o fac australienii. Am câştigat Grand Slam-ul pe care mi-l doream şi am trecut la nivelul următor cu ajutorul său, aşa că îi voi fi mereu recunoscătoare. Am auzit că e pe aici, aşa că abia aştept să-l văd.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite