Halep, într-o situaţie critică: Presa internaţională a scris ce urmează după retragerea de la Cincinnati

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Din păcate, revenirea fostului lider WTA în circuitul feminin a însemnat un total de două partide dintre care, în a doua, a şi avut nevoie de intervenţia fizioterapeutului.

Simona Halep (13 WTA) s-a dus în America, plină de speranţe şi convinsă că situaţia ei medicală s-a îmbunătăţit. Din păcate, în noaptea de miercuri spre joi, ea a fost nevoită să renunţe la încă un turneu. Şi, din nou, din cauza unei accidentări!

Aşadar, revenirea româncei în circuit a însemnat un meci de trei seturi, pierdut la Montreal, cu Danielle Collins, şi altul care a ajuns la decisiv, dar a fost câştigat la Cincinnati, cu Madgda Linette. 

Ştirea retragerii Simonei de la „Western & Southern Open“ a fost preluată de presa internaţională care a scris că următorul obiectiv al lui Halep va fi să se refacă până la US Open (30 august - 10 septembrie), ultimul Grand Slam al anului.

Ce s-a scris despre Simona Halep?

*Reuters: Fostul lider mondial s-a retras înaintea meciului din turul II la „Western & Southern Open“, motivând că are o „ruptură mică“ la adductorul drept֧, în cea mai recentă problemă medicală pentru jucătoarea din România. Halep, 29 de ani, a spus că va lua o pauză şi că va face tot posibilul să fie gata pentru US Open, la New York, unde va încerca să câştige al treilea Grand Slam din carieră.

*Express: Halep se retrage de la Cincinnati şi de acum e într-o cursă contracronometru de a fi aptă pentru US Open. Halep a ratat deja French Open, Wimbledon şi Jocurile Olimpice, în acest sezon, după ce s-a accidentat la gambă pe terenurile de zgură de la Roma. Fostul lider mondial era favorit la French Open, dar, cu câteva săptămâni înainte de turneu, s-a accidentat la gambă, la Italian Open, în timpul unui meci cu Kerber. Halep era deţinătoarea titlului la Wimbledon şi ar fi trebuit să fie portdrapelul României, la Tokyo. 

*Essentiallysports: Halep a renunţat la meciul ei din turul II, la Cincinnati, spunând că are o ruptură în adductorul drept. Astfel, americanca Jessica Pegula a avansat în optimile turneului. Din păcate, problemele medicale continuă pentru fosta ocupantă a locului 1 mondial în ciuda eforturilor depuse de a fi aptă de joc. Înainte de această accidentare, Halep a fost nevoită să absenteze de la French Open şi Wimbledon. Probabil, Halep a şi încheiat precedenta ei partidă, cu Magda Linette, accidentată deja. A fost prima ei victorie după trei luni. De acum încolo, rămâne de văzut dacă Halep va fi aptă pentru US Open. Cu siguranţă, nu va dori să rateze al treilea turneu major într-un singur an.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite