Halep face o plecăciune în faţa lui Ţiriac: Simona, declaraţii măgulitoare despre omul care îi dirijează cariera din umbră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep se pregăteşte să debuteze la Madrid (7-13 mai) în turneul Premier Mandatory pe care îl patronează chiar Ion Ţiriac.

Simona Halep se simte ca acasă la Madrid, acolo unde a câştigat trofeul atât în 2017, cât şi în 2016. Acum, când liderul mondial se pregăteşte pentru ediţia din acest an, Ion Ţiriac a ţinut să fie sigur că Simona se bucură de condiţii de cinci stele.

Tocmai de aceea, omul de afaceri şi-a pus avionul privat la dispoziţia româncei, după cum „Adevărul“ a scris aici. Odată ajunsă în Spania, Simona a ţinut să-şi exprime ataşamentul faţă de Ion Ţiriac, după cum a scris Digi Sport. Concret, liderul WTA a vorbit la superlativ despre omul care îi dirijează cariera din umbră.

„Ion Ţiriac e o persoană specială pentru mine. Am un mare respect pentru el. Sfaturile lui sunt foarte bune. Mereu îmi dă un sfat bun. Dorinţa de a câştiga trofeul care-i poartă numele e foarte mare“, a declarat Halep.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite