FOTO Prinţesa Halep: Simona, ţinută în puf de Ţiriac. Cum arată avionul care a transportat-o pe româncă la Madrid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a avut câteva zile libere după eliminarea suferită în sferturile de la Stuttgart, dar acum se pregăteşte de următoarea mare provocare pe zgură.

Dacă Simona Halep are un turneu preferat în circuitul WTA, atunci, cu siguranţă, acesta e cel patronat de Ion Ţiriac la Madrid.

Liderul WTA a câştigat trofeul la această competiţie, atât în 2016, cât şi în 2017, iar acum, fiind favorita numărul 1, poate face un hattrick spectaculos. De fapt, după parcursul scurt şi dezamăgitor de la Stuttgart, Simona chiar are nevoie de un turneu reuşit la Madrid, acolo unde, pe lângă trofeu, are şi 1.000 de puncte de apărat.

Constănţeanca de 26 de ani a plecat deja spre capitala Spaniei, acolo unde, înainte de startul competiţiei (7-13 mai), va participa şi la o acţiune caritabilă. Potrivit Telekom Sport, pentru ca deplasarea Simonei la Madrid să fie cât mai confortabilă, Ion Ţiriac a intervenit personal.

Omul de afaceri şi-a pus avionul personal la dispoziţia liderului WTA, iar din fotografiile de mai jos se poate vedea că Halep s-a bucurat de condiţii de cinci stele.  

Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite