Halep, o surpriză neplăcută pentru presa mondială: Curg reacţiile după ce Simona a fost eliminată la Stuttgart

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Guliver / Getty images / Alex Grimm
FOTO Guliver / Getty images / Alex Grimm

Simona Halep a înregistrat doar trei înfrângeri în 22 de partide în sezonul de hard, însă, pe zgură, unde a avut cele mai bune rezultate în 2017, deja a pierdut un meci din patru.

Simona Halep a prins o zi foarte slabă la Stuttgart şi a părăsit turneul după abia al doilea meci disputat în Germania. Eşecul va avea o consecinţă şi asupra clasamentului pentru Simona, după cum „Adevărul“ a explicat aici.

Rezultatul de astăzi a fost o supriză la care nu s-au aşteptat nici specialiştii din lumea tenisului. Digi Sport, postul care transmite turneul de la Stuttgart în România, a prezentat primele reacţii, după ce Halep a fost învinsă de Vandeweghe.

Ce s-a scris?

*Live Tennis: Ce performanţă pentru Coco Vandeweghe! Americanca a reuşit cea de-a treia victorie în faţa liderului mondial la zi, după ce a învins-o pe Halep cu 6-4, 6-1. S-a calificat în semifinale la Stuttgart.

*WTA Insider: Coco Vandeweghe s-a calificat în prima sa semifinală din acest sezon, care e şi prima sa semifinală WTA pe zgură. Performaţă remarcabilă în faţa numărului 1, Simona Halep, scor 6-4, 6-1.

*US Open Tennis: Numărul 1 mondial, eliminat! Coco Vandeweghe o învinge pe Simona Halep, 6-4, 6-1, la Stuttgart şi îşi continuă seria uimitoare pe zgură. Va juca împotriva învingătoarei dintre Svitolina şi Garcia în semifinale.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite