Halep a ajuns la Madrid: Simona a explicat de ce iubeşte turneul pe care l-a câştigat la ultimele două ediţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep învinsă de Coco Vandeweghe în sferturile turneului Fed Cup de la Stuttgart FOTO Guliver / Getty images / Alex Grimm

Simona Halep (1 WTA) a apucat să joace doar două partide la Stuttgart şi a pierdut 85 de puncte în clasamentul mondial după eliminarea în sferturi. La Madrid (7-13 mai), românca nu-şi mai permite să aibă prestaţii slabe.

Simona Halep va debuta la turneul patronat de Ion Ţiriac sub o presiune destul de mare. Pe lângă faptul că e campioana ultimelor două ediţii şi favorita principală, constănţeanca are de apărat şi 1.000 de puncte.

Ajunsă la Madrid, liderul WTA a oferit primele declaraţii şi, potrivit Digi Sport, a explicat de ce se simte excelent, de fiecare dată când joacă în Capitala Spaniei.

Ce a spus Halep?

*Îmi place mult terenul central şi condiţiile de aici. Atmosfera e perfectă şi mereu e o motivaţie să concurez aici. E diferit faţă de altele. În plus, e bine că ai acoperişul pentru că dacă plouă nu trebuie să aşteptăm să jucăm. 

*Atmosfera din Caja Magica e foarte specială. Îmi place mult. Să câştig un trofeu aici mi-a provocat emoţii puternice.

*Mereu vin aici cu aproximativ cinci zile înainte pentru a mă antrena. Trebuie să te adaptezi să controlezi mingea la această atitudine.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite