Halep e tentată să nu meargă la Birmingham. Kerber rămâne nr. 1 WTA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep a declarat, duminică după-amiază, la întoarcerea la Bucureşti după participarea la Roland Garros, că nu a mai avut dureri la gleznă, acolo unde a suferit o ruptură de ligament, precizând că speră să poată juca la turneul de la Birmingham (19-25 iunie).

Se pare că Simona a luat o decizie în acest sens, urmând să se retragă de pe tabloul principal al turneului de categorie Premier. Astfel, jucătoarea noastră nu va evolua în vreo competiţie pregătitoare Grand Slam-ului de la Wimbledon (3-15 iulie), dacă nu cumva va dori să participe, prin intermediul unui wild-card, la Eastbourne (Premier, Marea Britanie), în săptămâna premergătoare celui de-al treilea turneu major din sezon, anunţă ponturisipariuri.com.

Pe lista pentru tabloul principal a mai rămas o româncă, Monica Niculescu (locul 50 WTA), dar şi participarea ei este incertă, după ce s-a retras în prealabil de la Nottingham. Karolina Pliskova, locul 3 WTA, învinsă de Simona Halep în semifinalele French Open, a anunţat şi ea că nu va participa la turneul de categorie Premier de la Birmingham, din cauza unor probleme medicale la cot. Ea ar putea să revină pe teren la turneul de la Eastbourne (25 iunie - 1 iulie), la care a fost finalistă anul trecut. Pliskova speră să fie în cea mai bună formă la turneul de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului. Astfel, Angelique Kerber este sigură de rămânerea în fruntea ierarhiei mondiale, în mod oficial, până pe data de 16 iulie cel puţin. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite