Halep, drum tot mai uşor spre titlul de la Madrid: A scăpat de altă adversară periculoasă într-o eventuală finală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep, şanse tot mai mari la un al treilea titlu, la Madrid
Simona Halep, şanse tot mai mari la un al treilea titlu, la Madrid

Simona Halep (30 de ani, 21 WTA) s-a aflat până acum într-un club select al favoritelor care şi-au respectat blazonul la Madrid Open. Pentru că multe dintre vedetele întrecerii au fost învinse prematur, după primele două tururi. Iar seria surprizelor a continuat, marţi seară.

Simona Halep revine pe teren, miercuri, în sferturile de la Madrid Open, urmând să se dueleze pentru un loc în semifinale cu Ons Jabeur (Tunisia, 27 de ani, 10 WTA). După cum Adevărul a explicat aici, deşi „Simo“ e favorită, în baza rezultatelor precedente, tunisianca are un important as în mânecă.

Până la partida de miercuri, Halep a mai scăpat de o adversară dificilă într-o posibilă finală. Pentru că elveţianca Jill Teichmann (35 WTA) a bătut-o în optimi pe Elena Rybakina (Kazahstan, 18 WTA), scor 6-3, 6-1.

În sferturi, Teichmann se va înfrunta cu învingătoarea meciului Răducanu (11 WTA) – Kalinina (37 WTA), care se vor întâlni, marţi seară, în ultima partidă din optimi.

Revenind la meciul Halep – Jabeur de miercuri, învingătoarea acestui duel se va intersecta, în semifinale, fie cu Alexandrova (45 WTA), fie cu Anisimova (33 WTA).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite