Halep a trecut la „pedepse“: Ce a trebuit să facă Mouratoglou, la Madrid FOTO

0
0
Simona Halep, pe val la Madrid
Simona Halep, pe val la Madrid

Simona Halep (30 de ani, 21 WTA) a fost recunoscută mereu ca o jucătoare exigentă şi, de-a dreptul dură, în relaţia cu oamenii din staff. Acum, avem încă o confirmare în acest sens. Ce-i drept, una simpatică, de această dată.

Dacă am face o selecţie a momentelor în care Simona Halep s-a luat de oamenii din staff, în timpul meciurilor sale, pe motiv că erau prea cuminţi, atunci, cu siguranţă, ar ieşi un clip destul de lung. Iar asta pentru că „Simo“ şi-a cam certat antrenorii, când a făcut crize de nervi pe teren, până când Darren Cahill a mai potolit-o din acest punct de vedere.

Acum, la 30 de ani, Halep a devenit mai matură. Şi se comportă altfel. Cel puţin, deocamdată, în cele trei partide sub comanda lui Patrick Mouratoglou, românca a jucat impecabil şi s-a comportat ireproşabil. 

Doar că problemele pentru Mouratgolou au început, de fiecare dată, după victoriile Simonei. Pentru că eleva ei l-a obligat să facă 30 de flotări, aşa cum s-a întâmplat şi luni seară, după victoria cu Cori Gauff (18 ani, 16 WTA) în optimile Madrid Open.

Antrenorul francez, amuzat, a şi postat dovada „pedepsei“ sale pe Instagram, cu următorul mesaj: „Încă o victorie a Simonei înseamnă că trebuie să fac 30 de flotări“.

Flotari
Sport


Ultimele știri
Cele mai citite