Halep, crimă curată ce se întâmplă: Val de indignare după ultimul necaz care a lovit-o pe Simona

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep s-a liniștit: odată cu decizia organizatorilor de la US Open, așteptată de toată lumea dar oficializată abia acum, românca își poate lua gândul de la marile turnee în acest sezon 2023. De acum, nici nu prea mai contează dacă verdictul Sport Resolutions va veni mâine sau peste o lună. Pentru „Simo“, acest sezon competițional a fost deja compromis. Ceea ce e o pedeapsă în sine până vom afla durata suspendării ei pentru consum de Roxadustat.

Simona Halep a jucat ultimul meci pe data de 29 august 2022, în turul I de la US Open
Simona Halep a jucat ultimul meci pe data de 29 august 2022, în turul I de la US Open

Adevărul a subliniat, de curând, o anomalie scoasă în evidență de cazul Halep. Și anume faptul că sistemul care gestionează astfel de dosare e „gripat“ și funcționează cu viteza melcului. Pentru că e revoltător faptul că, la aproape un an de la deschiderea unei proceduri împotriva Simonei, nici până în ziua de astăzi n-avem măcar un prim verdict în acest caz!

Acum, această situație a fost remarcată și de cei de la FirstSportz. Jurnaliștii de la acest site au anunțat că, după excluderea româncei de la US Open 2023 (28 august – 10 septembrie) a apărut un val de indignare pe rețelele de socializare. Nu pentru că „Simo“ nu va putea evolua la Flushing Meadows – acest deznodământ era așteptat, oricum -, ci pentru că Sport Resolutions amână, în continuare, publicarea unei decizii după audierile de pe 28 și 29 iunie.

Arătând postările iubitorilor de tenis, cei de la FirstSportz au scos în evidență furia oamenilor, care au catalogat drept „o crimă curată ce se întâmplă cu Halep“, ținută în stand-by, în așteptarea unui verdict, la aproape un an după ce a picat testul antidoping.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite