Halep, atacată subtil de Sorana Cârstea: „România nu stă în Simona! E greu să mai câştige un Grand Slam“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Sorana Cârstea (92 WTA) şi-a anunţat retragerea de la echipa de Fed Cup, spre sfârşitul anului trecut, iar la momentul respectiv s-a speculat că ea a făcut acest pas din cauza relaţiilor reci cu Simona Halep. Acum, a venit încă un indiciu în acest sens.

Sorana Cârstea ar fi putut juca pentru echipa României contra Cehiei, în acest weekend, însă cum ea şi-a anunţat retragerea, căpitanul-nejucător, Florin Segărceanu, a apelat la Ana Bogdan (105 WTA), o jucătoare mai slab clasată în ierarhia WTA.

Cu siguranţă, Sorana a fost deranjată de tratamentul de care a avut parte din partea restul fetelor din echipa de Fed Cup, dar şi din cauza faptului că, atunci când şi-a anunţat retragerea, nimeni n-a încercat să o întoarcă din drum. Acum, când România se pregăteşte de confruntările cu Cehia, Sorana a acordat un interviu pentru site-ul mirceamester.ro în care a atacat-o subtil pe Simona Halep.

Ce a spus Sorana Cârstea?

*Noi ne ştim de la 8 ani şi ne cunoaştem. Dar nu am fost niciodată prietene apropiate. Suntem, pur şi simplu, colege de breaslă, ca-n orice job: cu unii colegi ai o legătura mai profundă, cu alţii nu. Nici când eram copii nu eram foarte apropiate, pentru că suntem două persoane extrem de diferite. Nu există două persoane mai diferite decât noi două. Cu toate astea, respect ceea ce a făcut. Am vorbit întotdeaună extraordinar de frumos despre ea.

*Am zis într-un interviu că echipa României nu stă în Simona. Ceea ce am vrut să spun este că echipa României poate să vină cu două echipe de Fed Cup, pentru că avem foarte multe jucătoare şi, dacă lipseşte Simona, nu se întâmplă nimic. Toată lumea mi-a sărit în cap pentru asta.

*E greu să mai câştige un Slam, pentru că acum sunt foarte multe jucătoare care lovesc mingea foarte puternic: Osaka, Pliskova, Kvitova. Ea are un joc în care aşteaptă. Mi-e greu să cred că stilul ei de joc se potriveşte pe un Grand Slam pe hard. Pe zgură da, o văd mult mai bine, dar şi acolo vin jucătoarele cu serviciu puternic. Per total, Simona este, aşa cum am zis, dârză. Iar în tenisul de astăzi asta ar putea să compenseze orice joc.

CITEŞTE ŞI:

Cîrstea, interviu de colecţie: Sfaturi preţioase pentru părinţii care îşi trimit copilul la tenis şi un compliment pentru Halep

Sorana Cîrstea, sinceră şi virulentă: „N-am primit nimic din partea României! Eventual, mi s-au pus beţe în roate“

Cîrstea dă de pământ cu „specialiştii“ apăruţi peste noapte în tenis: Cum a învăţat să-şi reducă la tăcere criticii

Sorana şi-a lămurit relaţia cu fetele din echipa de Fed Cup: Cum a caracterizat fiecare jucătoare din lotul României

Sorana, fascinată de Serena Williams: Declaraţii pline de bun simţ despre cea mai bună jucătoare a tuturor timpurilor

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite