Halep, al doilea abandon în 2015? Simona riscă să rateze turneul din Dubai. A avut probleme la antrenament

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a renunţat la turneul de la Sydney, înainte de Australian Open, constănţeanca de 23 de ani are acum emoţii şi aşteaptă răspunsul medicilor.

Simona Halep ar trebui să joace, marţi, în jurul orei 19.00, ora României, în turul II al turneului din Dubai. Numai că de acum prezenţa ei pe terenul central e sub semnul întrebării, după cum a anunţat ziare.com.

La ultimul antrenament, Simona a avut dureri în zona coastelor, motiv pentru care a efectuat un RMN, iar acum aşteaptă rezultatul pentru a afla, dacă poate juca marţi. 

O eventuală retragere din motive medicale ar fi o mare lovitură pentru Halep, dar şi pentru organizatorii turneului. Asta deoarece Simona a căzut, începând de astăzi, pe locul 4 în lume şi are nevoie de un parcurs cât mai lung în Emirate, dacă vrea să urce, din nou, pe poziţia a 3-a. 

Din perspectiva organizatorilor, un abandon al lui Halep ar diminua şi mai mult interesul în jurul turneului, după ce Serena Williams şi Eugenie Bouchard s-au retras deja şi ele din motive medicale. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite