Hagi se va enerva teribil! Ianis, ironizat: „Nu-l ia nici naiba!“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Hagi
Gheorghe Hagi

De-a lungul anilor, fostul mare internaţional a avut grijă să-şi promoveze intens fiul. Ce-i drept, în ultima perioadă, de când mijlocaşul de 23 de ani şi-a câştigat locul la Rangers, s-a mai potolit. Dar campania de promovare a lui Ianis continuă sub o altă formă.

Aproape că nu trece o săptămână fără cel puţin o ştire aruncată de un site românesc în care aflăm că încă o echipă mare e dispusă să plătească milioane de euro pentru a-l transfera pe Ianis Hagi.

Ceea ce pare cel puţin suspect, având în vedere că vorbim despre un jucător legitimat la o echipă de mâna a treia într-un campionat destul de slab, cel scoţian, în care există Rangers, Celtic şi nişte grupări modeste, în rest. 

Mediatizarea excesivă a lui Ianis Hagi l-a exasperat până şi pe Valeriu Iftime, finanţator la FC Botoşani. Astăzi, în dialog cu jurnalistul Costin Ştucan, moderator al emisiunii GSP Live, Iftime a spus, răspicat, că nu crede că Ianis Hagi va ajunge la vreo forţă fotbalistică a Europei, în perioada următoare.

14 meciuri, 2 goluri şi 3 pase de gol are Ianis Hagi la Rangers, în toate competiţiile, în acest sezon, în 933 de minute de joc.   6,5 milioane de euro e cota lui Ianis Hagi, în acest moment, potrivit site-ului transfermarkt.com  

Ce a spus Valeriu Iftime?

*Am transferat doi la Parma (n.r. - Dennis Man şi Valentin Mihăilă), iar acum nu-i mai vedem. Erau nişte oameni de la Hagi, nu mai vezi, nu mai auzi nimic de ei. Îl promovăm pe Moruţan, de parcă ar fi steaua lumii. Lumea îi promovează enorm de mult. 

*Copilul ăsta al lui Hagi se transferă toată ziua la echipele mari. Dar nu-l ia nici naiba, în opinia mea. Unde să plece, mă? El trebuie să fie cel mai bun acolo unde e acum şi văd că e rezervă din când în când. N-avem fotbalişti expresivi. N-avem un Hagi, un Popescu. 

*Asta cred că pleacă şi de la faptul că trag pisica de coadă până la 18 de ani. Învaţă tot ce trebuie să înveţe de la putorile bătrâne din fotbalul românesc, trageri de timp, exagerări.

VEZI DISCURSUL LUI VALERIU IFTIME

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite