Hagi la 50 de ani: mesaj superb scris de Keşeru pentru „Regele“ fotbalului românesc. Cum l-a descris pe idolul său

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Claudiu Keşeru
Claudiu Keşeru

Lumea fotbalului l-a sărbătorit pe liderul „Generaţiei de Aur“, care a fost un model pentru milioane de puşti care au bătut mingea pe maidan. Printre ei s-a numărat şi actualul golgheter al Stelei.

Gheorghe Hagi s-a retras din activitate în 2001, la 36 de ani, însă rămâne la fel de popular şi la 50 de ani. Dovada cea mai bună: avalanşa de mesaje şi laude care au curs la adresa sa cu ocazia zilei sale de naştere.

Printre cei care au făcut o plecăciune în faţa „Regelui“ s-a numărat şi Claudiu Keşeru. Acesta a postat un mesaj superb pe contul său de Facebook.

„Ce înseamnă Hagi pentru mine? E prea puţin să spun idol. E prea puţin să spun geniu. E prea puţin să spun Rege. Toate astea au fost deja spuse. Pentru mine, Hagi e visul cel mai frumos din copilărie. Cred că asta e pentru toţi cei din generaţia mea.

Tricoul cu Hagi, scris cu pixul pe spate, cearta cu băieţii din spatele blocului pentru cine să-l poarte, bucuria de a da goluri ca EL. Astea sînt amintirile care valorează mai mult decît toate cuvintele pe care le pot spune acum. 

Gică, n-o să ştii niciodată cum e să faci pe cineva să se simtă Hagi. Îţi spun eu, e unul dintre cele mai frumoase sentimente din lume. Pentru asta, o să-ţi spun doar «Mulţumesc» . Mi-aş dori ca, într-o zi, şi copiii mei să aibă un model aşa cum ai fost tu pentru mine. La mulţi ani, zeule!“, a scris Keşeru.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite