Hagi la 50 de ani: ce mesaje i-au transmis Simona Halep şi Klaus Iohannis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gică Hagi împlineşte astăzi 50 de ani, iar Simona Halep a marcat momentul cu un mesaj de felicitare pe Facebook. Preşedintele i-a transmis o scrisoare "Regelui".

Provenind din familii de machidoni, Gică Hagi şi Simona Halep s-au întâlnit prima oară în urmă cu aproximativ 20 de ani, pe când tenismena era doar un copil şi îl privea cu respect şi admiraţie pe "Regele" fotbalului românesc. .

"Astăzi, omul care m-a motivat dintotdeauna să merg mai departe, să încerc mereu mai mult şi să reuşesc în ceea ce fac, împlineşte frumoasa vârstă de 50 de ani! Îi doresc multă sănătate şi să fie fericit alături de cei dragi lui. La mulţi ani, Gheorghe Hagi!", a scris Halep pe contul ei de Facebook.

Şi Klaus Iohannis i-a transmis câteva gânduri lui Gică şi un buchet de flori, însă nu a dorit să dezvăluie conţinutul telegramei de felicitare. "Dacă Hagi vrea să dezvăluie mesajul, e dreptul domniei sale", a precizat preşedintele României. 

Gică Hagi a intrat de dimineaţă în direct la ProFM, iar Andrei Gheorghe a glumit cu fostul mare fotbalist: "Moşuleeee, eşti un moş!". "Nu, nu, mă simt bine, nu spuneţi acel cuvânt", a replicat Gică râzând. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite