Hagi este tranşant! Ce crede Regele fotbalului românesc despre venirea lui Christoph Daum la echipa naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Hagi
Gheorghe Hagi

Instalarea lui Christoph Daum pe banca naţionalei României a stârnit un val intens de critici la adresa tehnicianului german şi a conducerii FRF.

Contestatarii lui Răzvan Burleanu au sărit imediat la gâtul antrenorului neamţ, însă personajele cerebrale din fotbalul românesc au avut discursuri elegante şi de susţinere pentru Daum. Între aceştia se află Mircea Lucescu, şi Dorinel Munteanu, iar lor li s-a alăturat Gică Hagi, care a dat dovadă de fair play şi obiectivism atunci când a vorbit despre Christoph Daum.

"Daum e un antrenor experimentat, care în CV-ul lui şi în carieră a câştigat şi are un palmares bun. Vine într-o ţară nouă, trebuie să se adapteze foarte rapid la condiţiile noastre, pentru că urmează calificările pentru Campionatul Mondial. E foarte bun, după părerea mea. L-am cunoscut, am fost în aceeaşi perioadă în Turcia. Vom vedea ce va fi", a declarat Gheorghe Hagi, în cadrul emisiunii "Digi Sport Special". 

Declaraţia lui Hagi surprinde cumva, în contextul în care el este un contestatar al actualei conduceri a FRF, măcar şi pentru faptul că este cumnatul lui Gică Popescu, fost contracandidat al lui Răzvan Burleanu, la preşedinţia Federaţiei.

Cum s-a făcut Boloni de râs comentând numirea lui Christoph Daum la echipa naţională

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite