Cum s-a făcut Boloni de râs în faţa publicului din România, comentând numirea lui Daum la naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ladislau Boloni
Ladislau Boloni

Fostul mare internaţional român, Ladislau Boloni, se aştepta să fie măcar în cărţi pentru naţionala României, pentru funcţia de selecţioner, dar el nu s-a aflat în vederile conducerii FRF.

Într-o intervenţie la Digisport, Boloni a spus că nu ştie de ce nu a fost luat în calcul pentru postul de antrenor al naţionalei. "Eu nu mă consider absolut deloc un antrenor scump. În ultimii ani am fost cel mai ieftin antrenor al României, sunt ferm convins. Am avut un salariu de 150.000 de dolari pe vremea respectivă şi nu consider că am fost scump. De ce nu am fost contactat pot răspunde alţii. Au luat asupra lor o responsabilitate destul de mare. Toată responsabilitatea e pe spinarea lor”, a spus Boloni.care apoi şi-a dezvăluit frustrarea.

 "Nu îl cunosc pe Daum ca antrenor. E o lipsă a mea, nu îi cunosc performanţele ca antrenor. El poate cel mult să vină să califice echipa la Mondiale, dar fotbalul care suferă, aşa cum îl simt eu, nu va fi vindecat de un antrenor străin. Eu nu am contact cu Federaţia Română, deci nu pot să ştiu care a fost gândul lor, atunci când l-au ales pe Daum. Calificarea la Mondial e foarte importantă, dar în acelaşi timp vreau să spun că e o gândire deosebit de superficială. Fotbalul nostru are multe de rezolvat şi cred că treaba asta nu o să se facă cu niciun antrenor străin", a mai spus Boloni. 

Ţinând cont că Boloni şi Daum sunt antrenori din aceeaşi generaţie, ambii având peste 60 de ani, e greu de crezut că Boloni nu ştie sau măcar nu s-a informat în privinţa performanţelor lui Cristoph Daum, un tehnician cu rezultate recunoscute pe plan european.

Boloni este de aproape un an antrenor liber de contract după ce a fost dat afară de Al Ittihad. Din 2012 el a părăsit fotbalul european, plecând în ţările arabe, unde n-a avut niciun rezultat notabil.

Între 2000 şi 2001, Boloni a fost selecţionerul României, plecând apoi la Sporting Lisabona.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite