Hagi crede în steaua lui Piţurcă: „E un strateg foarte bun“. „Regele“ a dezvăluit cum ne putem califica la Cupa Mondială

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai mare jucător român al tuturor timpurilor este convins că naţionala României se va califica la Campionatul Mondial din 2014, având mare încredere în calităţile de antrenor ale lui Victor Piţurcă, pe care îl consideră "un bun strateg".

"Regele" a dezvăluit care ar putea fi reţeta succesului în barajul cu Grecia, susţinând că experienţa selecţionerului în campaniile de calificare ne va ajuta foarte mult în "dubla" cu grecii. 

"Trebuie să ştim să jucăm, să avem tupeu, să avem personalitate şi să facem un rezultat bun pentru noi. Şi după aceea să vii la Bucureşti având un rezultat, să ştii să gestionezi acest lucru. Piţurcă ne-a mai dus până acum la turnee finale, dar de Campionat European. Cred în Piţurcă, cred în el pentru că e un strateg foarte bun la meciurile astea. Cred că ne calificăm", a spus Hagi la Sport.ro.

Nu doar oamenii de fotbal din ţara noastră cred că România se va califica la Mondiale, ci şi jurnaliştii site-ului oficial al UEFA, care afirmă că tricolorii sunt favoriţi în duelurile cu Grecia, un argument în acest sens fiind statistica favorabilă naţionalei noastre. 

"Jucătorii lui Victor Piţurcă sunt determinaţi să ducă din nou România la un Campionat Mondial, după cel din 1998. Iar semnele sunt puternice în favoarea lor. Grecia n-a mai bătut România de şase meciuri, iar data de 15 noiembrie, când se va disputa turul, e o zi de succes pentru 'tricolori', care în 1989 au învins Danemarca şi în 2011 au bătut chiar Grecia într-un amical", a scris site-ul UEFA, citat de ProSport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite