Guardiola a şocat Anglia: A început să plângă la interviul de după ultimul meci VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Guardiola

Manchester City a terminat Premier League pe primul loc, cu încă un succes categoric, 5-0 cu Everton pe „Ettihad“. La final, sărbătoarea cuceririi titlului a oferit un moment cu adevărat emoţionant.

Manchester City devine, treptat, printre cele mai redutabile echipe ale lumii, sub comanda lui Josep Guardiola (50 de ani). 

Numai bilanţul din acest sezon al „cetăţenilor“ vorbeşte de la sine: două trofee cucerite deja - Cupa Ligii şi titlul în Premier League - şi un posibil al treilea triumf în Liga Campionilor! În finala programată pentru 29 mai, la Porto, City va întâlni Chelsea.

Până atunci, echipa lui Guardiola a încheiat sezonul în Premier League, la 12 puncte de rivala Manchester United, ocupanta locului 2. Potrivit Eurosport, care transmite Premier League în România, la finalul meciului câştigat cu Everton (5-0), Guardiola a izbuncit, pur şi simplu, în lacrimi, după ce a fost întrebat de Kun Aguero. Acesta a bifat ultima sa partidă în tricoul „cetăţenilor“. Atacantul argentinian de 32 de ani va merge la Barcelona, la cererea prietenului Messi, după ce a evoluat la Manchester City, începând din 2011, adunând 275 de meciuri şi 184 de goluri!

Ce a spus Jose Guardiola?

*Îl iubim atât de mult (n.r. - pe Kun Aguero), e o persoană specială pentru noi toţi. E atât de drăguţ, m-a ajutat atât de mult, e atât de bun. Nu o să putem să-l înlocuim. Sunt mulţi jucători - Joe Hart, David Silva - care ne-au ajutat, care au dus clubul unde e acum. Kun lasă şi el o moştenire grea. Are o calitate extraordinară, aţi văzut ce a realizat, inclusiv astăzi, în cele 20 de minute jucate.

VEZI INTERVIUL LUI GUARDIOLA CU LACRIMI ÎN OCHI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite