Manchester City şi Chelsea sunt încântate! UEFA a anunţat câţi fani vor putea asista la finala Ligii Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
suporteri

Din cauza restricţiilor generate de noul coronavirus, ultimul act al celei mai importante competiţii de club europene din acest an a fost mutat de la Istanbul la Porto.

UEFA a luat această decizie din cauza faptului că, zilele acestea, Turcia este un focar de COVID 19, guvernul de la Ankara confrântându-se cu o explozie a noilor cazuri.  

Într-un comunicat postat pe site-ul oficial, forul european a anunţat că 6.000 de bilete vor fi puse la dispoziţia fiecăruia dintre cele două cluburi, pentru a fi vândute suporterilor, urmând ca numărul total al spectatorilor care vor fi autorizaţi să asiste la finala de pe stadionul Dragao din Porto (50.000 de locuri) să fie anunţat ulterior.

"Fanii au fost nevoiţi să sufere mai mult de 12 luni fără posibilitatea de a-şi vedea echipele pe viu şi a ajunge într-o finală a Ligii Campionilor este punctul culminant al fotbalului la nivel de cluburi. După anul în care fanii au îndurat, nu este corect să nu aibă şansa de a-şi urmări echipele în cel mai mare meci al sezonului", a declarat preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin..

UEFA a mai precizat că a discutat posibilitatea mutării meciului în Anglia, dar în ciuda eforturilor depuse de  federaţia de fotbal şi a autorităţilor, nu a fost posibil să se obţină excepţiile necesare de la dispoziţiile privind carantina din Marea Britanie. Portugalia a fost aleasă pentru ca ţara se află pe lista verde a Marii Britanii, astfel încât jucătorii şi fanii pot participa fără a fi nevoie să efectueze o carantină la întoarcerea acasă. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite