Grosskreutz, de la Borussia Dortmund, amendat cu 60.000 de euro pentru că a urinat în holul unui hotel. Mai devreme, lovise un fan cu un chebap picant

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul german Kevin Grosskreutz a fost amendat de clubul Borussia Dortmund cu 60.000 de euro, după ce a urinat în hotelul unui hotel din Berlin, în dimineaţa zilei de 18 mai, a anunţat cotidianul Bild.

Borussia Dortmund a jucat la 17 mai finala Cupei Germaniei, pierdută, scor 0-2, cu Bayern Munchen, iar a doua zi dimineaţa, în jurul orei 06.00, poliţia a fost nevoită să intervină pentru a calma spiritele între Grosskreutz şi un alt oaspete al stabilimentului, după ce jucătorul a urinat în holul de la intrarea în Hotel Berlin, unde se afla cazată echipa sa.

Jucătorul, care se află în stagiu cu echipa Germaniei pentru Cupa Mondială, a fost amendat cu 60.000 de euro de către clubul său, iar selecţionerul Joachim Löw consideră cazul închis.

"Kevin şi-a cerut scuze pentru acest comportament. Pentru noi, cazul este închis", a declarat Low, citat de Bild.

A lovit un fan cu un chebap

La începutul lunii mai, Kevin Grosskreutz  a fost acuzat de un fan al echipei FC Koln că l-a lovit cu un chebap picant în faţă, provocându-i o arsură la ochi. Poliţia a anunţat că o plângere pentru vătămare corporală a fost formulată de un fan împotriva lui Kevin Grosskreutz.

"Am început o anchetă în ceea ce priveşte această plângere", a anunţat poliţia din Koln.

La rândul său, Grosskreutz a respins acuzaţiile. El le-a spus reporterilor că se afla împreună cu coechipierul Julian Schieber, când un bărbat, care purta un tricou al FC Koln, s-a apropiat de el la un fast food şi l-a strigat de mai multe ori.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite