Gloria și UTA, remiză albă în barajul pentru Superliga. Verdict amânat o săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gloria Buzău a terminat la egalitate cu UTA Arad, 0-0, duminică, pe teren propriu, în prima manşă a barajului pentru menţinerea/promovarea în Superliga de fotbal.

Postolachi s-a zbătut în van pe terenul Gloriei Buzău. Foto UTA Arad
Postolachi s-a zbătut în van pe terenul Gloriei Buzău. Foto UTA Arad

Prima repriză a fost una animată, dar după pauză cele două echipe nu au mai reuşit să îşi creeze ocazii de gol. În min. 4, Virgiliu Postolachi şi Rareş Pop au avut ocazii bune, iar Claudiu Keşeru a trimis în bară, dar s-a semnalizat ofsaid la poziţia sa. Portarul Florin Iacob a respins un şut-centrare al lui Andrei Blejdea, în min. 9. Alexandru Boiciuc a avut două şanse mari de gol pentru Gloria Buzău, dar în min. 14 a trimis pe lângă poartă, iar în min. 30 a nimerit bara.

În min. 41, Postolachi a şutat la colţul scurt, dar portarul Denis Rusu a apărat, pentru ca a doua repriză să fie atât de fadă, încât cele două formații au lăsat impresia că nu au ce căuta în prima ligă.

Manşa secundă se va juca în data de 4 iunie, la Arad. În celălalt baraj pentru Superligă se înfruntă Dinamo şi FC Argeş (prima manşă luni 29 mai, pe Arena Naţională).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite